Prijave za Pedagoško-psihološku-didaktičko-metodičku izobrazbu (PPDMI) Istaknuto

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, u akademskoj 2023./2024. godini, organizira 
Pedagoško-psihološku-didaktičko-metodičku izobrazbu (PPDMI), za skupinu polaznika u Osijeku.

Izobrazba je namijenjena stručnjacima nenastavničkih profila koji se osposobljavaju za izvođenje nastave u osnovnim i srednjim školama.
Program  izobrazbe mogu upisati:

a) pristupnici koji su završili sveučilišni četverogodišnji ili petogodišnji diplomski nenastavnički studij prema starom ili prema bolonjskom programu, kao i dvogodišnji diplomski nenastavnički studij po bolonjskom programu ili neki od integriranih studija (bolonjskog načina studiranja)

b) pristupnici koji su završili prijediplomski sveučilišni ili stručni studij i stekli minimalno 180 ECTS bodova,
 
c) pristupnici koji su završili gimnaziju.
 
Svaki pojedini kolegij predviđen planom i programom Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke izobrazbe uključuje ECTS bodove, što znači da završetkom programa polaznici ostvaruju ukupno 55 ECTS bodova. Program Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke izobrazbe polaznici završavaju uspješnim polaganjem ispita.

Cijena programa je 995,42 eura.
 
Rok za prijavu na program je ­­­­­15. prosinca 2023.
 
Pristupnici koji žele upisati program Pedagoško-psihološke-didaktičko-metodičke izobrazbe  mogu podnijeti pisanu prijavu osobno u Ured za cjeloživotno obrazovanje, e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Cara Hadrijana 10, 31000 Osijek. 
Nastava se organizira u dva semestra, a izvodi se u Osijeku - subotom od 8,30 sati prema rasporedu.
 
Planirani početak predavanja je ­­u siječnju 2024.g. Obavijest o upisu i raspored predavanja s potrebnim uputama pristupnici će dobiti pravovremeno. 

Za upis je potrebno pripremiti sljedeće dokumente:
• original (na uvid) i presliku diplome o završenom fakultetu (nije potrebna ovjera javnobilježnička)
• presliku rodnoga lista ili domovnice 
• 2 fotografije (3 x 4 cm)
• potvrdu o uplati školarine (995,42 € u cjelosti na žiro račun Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, IBAN:HR0823600001103081122, model: HR67, poziv na broj odobrenja polaznikov OIB)
 
Plaćanje je moguće izvršiti i na Fakultetu (pri upisu i u Uredu za studente - Osijek), Maestro i VISA debitnim karticama za korisnike Privredne banke Zagreb d.d. i Zagrebačke banke, te Premium Gold (bivša American Express kartica od 1 – 6 rata. Sve ostale kartice jednokratno.
 
Kontakt:
Ured za cjeloživotno učenje; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; 031/321-713
 
Obrazac prijave možete preuzeti ovdje.