Centar za karijerni razvoj studenata i Alumni FOOZOS pozivaju sve zainteresirane studente na predavanje Tene Duran koje će se održati 25.5.2021. u 9.30 h, virtualna učionica 3.g.RPO. 

Poštovani, stručni skup Suvremeni pristupi u radu s djecom rane i predškolske dobi koji  se trebao održati 14.3.2020. na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, u organizaciji Udruge odgojitelja Osječko-baranjske županije "Suncokret" Osijek i Alumni FOOZOS, odgađa se zbog sigurnosnih razloga vezanih uz korona virus. O novom terminu održavanja stručnog skupa biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Udruga  odgojitelja Osječko-baranjske županije "Suncokret" Osijek u suradnji s Centrom Alumni FOOZOS, poziva vas 14.3.2020.(subota) na jednodnevni stručni skup Suvremeni pristupi u radu s djecom rane i predškolske dobi, koji će se održati na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku. Više o skupu i načinu prijave možete pročitati u pozivu. 

Prva Alumni FOOZOS čajanka održala se 8. veljače 2020. na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku.

Prva Alumni FOOZOS čajanka održat će se 8.veljače 2020. u 11,00 na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku gdje će se okupiti prva generacija odgojitelja tada novoosnovane  Visoke učiteljske škole 1998./99. Radujemo se novoj  prilici za razmjenu iskustava, obnovu uspomena i mogućnostima nove suradnje.

Alumni FOOZOS poziva bivše diplomirane studente Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti (nekadašnjeg Učiteljskog fakulteta, Visoke učiteljske škole, Pedagoškog fakulteta) koji žele ponovno uspostaviti veze sa svojom generacijom kolega da kontaktiraju s Alumni FOOZOS-om koji će im pomoći u organizaciji i povezivanju.