Novi studijski program Edukacijska rehabilitacija

S osobitim veseljem dijelimo s Vama vijest kako Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku od akademske godine 2022./23. pokreće preddiplomski sveučilišni studij Edukacijske rehabilitacije.

Prateći preporuke Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i uočeni manjak stručnjaka edukacijsko-rehabilitacijskog profila, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti prepoznali su potrebu za pokretanjem studijskog programa Edukacijske rehabilitacije, što se, uz timski rad i suradnju i ostvarilo.

Zainteresirani za upis na preddiplomski sveučilišni studij Edukacijske rehabilitacije mogu se prijaviti na studijski program u jesenskom upisnom roku.

Motivacijski razgovori provoditi će se u periodu od 12. do 15. rujna 2022. u prostorijama Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, o čemu će kandidati biti pravovremeno obaviješteni.

Obavijesti o pitanjima vezanim uz upis, kandidati mogu dobiti u Uredu za studente Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti: Cara Hadrijana 10, Osijek te na internetskoj stranici www.foozos.hr.