Srijeda, 23 Studeni 2022
U petak, 25.11.2022. Dvorana 31 u 10h
 
Predavanje na temu CEEPUS freemover mobilnosti za sve studente i nastavnike.
 
CEEPUS koordinator: izv. prof. dr. sc. Vjekoslav Galzina
Utorak, 15 Studeni 2022

Dekanica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar, doc. dr. sc. Mirna Erk te gošće, kolegice na dolaznoj mobilnosti na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, Joanna Rokita Jaskow sa Sveučilišta u Krakowu i Isabell Grace Penta sa Sveučilišta u Chicagu – Fulbrightova stipendistica, sudjelovale su na Međunarodnom danu mobilnosti na Sveučilištu u Tuzli kako bi promovirali odlazne i dolazne mobilnosti na Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, a posebice odlazne i dolazne mobilnosti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.

DAN MEĐUNARODNE MOBILNOSTI NA UNIVERZITETU U TUZLI - program

Četvrtak, 10 Studeni 2022
pozivamo Vas na predstavljanje znanstvene monografije
 
Emerika Munjize
i
Snježane Dubovicki
 

POVIJESNI PREGLED VOĐENJA I UPRAVLJANJA U HRVATSKOM ŠKOLSTVU I ŠKOLAMA

 

četvrtak, 24. studenoga 2022. u 13 sati

 
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, svečana dvorana, I. kat,  
Osijek, Cara Hadrijana 10, Sveučilišni kampus
 
O znanstvenoj monografiji će govoriti
 
izv. prof. dr. sc. Mirko Lukaš
prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar
i autori
izv. prof. dr. sc. Emerik Munjiza i izv. prof. dr. sc. Snježana Dubovicki
 
Radujemo se Vašem dolasku.
Utorak, 08 Studeni 2022
Javna obrana teme doktorske disertacije Natalije Bošnjaković, studentice poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog ) studija Obrazovne znanosti i perspektive obrazovanja,
 
održati će se u ponedjeljak, 28. studenog 2022. u predavaonici br. 22, Cara Hadrijana 10d, s početkom u 10:00.
 
Detalji navedene obrane nalaze se na sljedećoj poveznici: Obavijest o javnoj obrani teme doktorske disertacije Natalije Bošnjaković
Utorak, 08 Studeni 2022

 

U akademskoj 2022./23. godini studenti završnih godina obvezni su predati obrasce u kojima su mentori potpisali temu diplomskog ili završnog rada (Učiteljski studij - diplomski rad, diplomski studij - diplomski rad, preddiplomski studij - završni rad). Obrasce treba poslati elektroničkim putem (mejlom) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i u papirnatom obliku predati u ured za studente najkasnije do 1. prosinca 2022. godine. Za sve nejasnoće i daljnje upute studenti se mogu javiti u ured za studente ili poslati upit mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 
Petak, 04 Studeni 2022
 
Produljuje se rok za prijavu na poslijediplomski specijalistički studij Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnim ustanovama u akademskoj godini 2022./2023. do 1. prosnca 2022. godine. Detalji prethodno objavljenog Natječaja dostupni su putem poveznice: