Bivše studentice našeg Fakulteta, Ivana Jelaš i Jelena Čaić, odgojiteljice i Montessori pedagoginje, održale su predavanje i radionicu naziva Montessori program u dječjem vrtiću – uvod u rad s Montessori didaktičkim materijalom. Predavanje i radionica održani  su 5. studenoga 2022., a bili su namijenjeni studentima Izvanrednog sveučilišnog diplomskog studija Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u okviru aktivnosti Centra za karijerni razvoj studenata.

Dragi naši studenti,
 
u sklopu Karijernog korza, koji će se održati 11. svibnja 2022., pružamo vam mogućnost za kratki razgovor s poslodavcima (speed-dating). Koncept speed datinga podrazumijeva kratki razgovor između studenta i poslodavca u ukupnom trajanju 8 minuta. Iskoristite prigodu za novo iskustvo intervjuiranja, prijavite se za kratki razgovor, pripremite svoje životopise i dođite u zakazano vrijeme u Studentski dom (prostor dnevnog boravka na 1. katu). Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta, najkasnije do 5. svibnja u 18 sati, a o točnom terminu bit ćete obaviješteni e-mailom).
 

Dobro nam došli!

Pred nama je 2. Sveučilišni tjedan karijera koji će se održavati od 9. do 13. svibnja 2022. godine na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
 
Sve aktivnosti namijenjene su profesionalnom rastu i razvoju studenata. Cjelovit program  objavljen je na stranicama Sveučilišta Centar za kvalitetu.
 
Šesnaest interaktivnih predavanja u organizaciji Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti održat će se u nastavnoj zgradi (Cara Hadrijana 10, uživo), dok će se ostale aktivnosti održavati na različitim sastavnicama Sveučilišta.
 
Većina  voditelja aktivnosti su naši alumniji s bogatim iskustvom u različitim sektorima!
 
Molimo vas da se prijavite na željene aktivnosti putem poveznica koje su poslane na vaše zajedničke mejlove.
 
Centar za karijerni razvoj studenata FOOZOS
 
 
Letak možete pruzeti ovdje.
 
 
Od 12. do 13.5.2022. održava se LEAP Summit - međunarodna konferencija za mlade u CineStar Branimir mingle mallu u Zagrebu. Konferencija se održava u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, a usmjerena je na teme vezane uz razvoj karijere, nove tehnologije i trendove, poduzetništvo, održivi razvoj i EU. 

 Mladi će imati priliku čuti brojna zanimljiva predavanja vodećih europskih poduzeća i institucija, te će imati brojne prilike za networking, pronalazak budućeg zaposlenja i upoznavanje kolega iz 20+ zemalja. 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve. Prijave su otvorene na: https://lnkd.in/d2XRBeY

Centar za karijerni razvoj studenata FOOZOS organizirao je predavanje Brune Koića iz organizacije za društveni razvoj DKolektiv. Studentima Učiteljskog studija predstavljeni su projekti u koje se mogu uključiti kao volonteri s ciljem pružanja pomoći u učenju učenicima osnovnih škola i razvoja profesionalnih kompetencija već od prve godine studija.

Centar za karijerni razvoj studenata i Alumni FOOZOS pozivaju sve zainteresirane studente na predavanje Tene Duran koje će se održati 25.5.2021. u 9.30 h, virtualna učionica 3.g.RPO. 

Centar za karijerni razvoj studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti poziva studente na predavanje apsolventice Helene Barić. Predavanje pod nazivom Svijet je daleko nevjerojatniji od snova održat će se 27.4.2021. u 10 sati u virtualnoj učionici 1.g.UČ.

Sveučilišni tjedan karijera studenata održavat će se od 13.-17.5.2019. godine na sastavnicama Fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i ispred Studentskog doma u Campusu.

Centar za karijerni razvoj studenata