Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti izdana dopusnica za izvođenje sveučilišnog prijediplomskog studija Logopedija Istaknuto

 
Sukladno članku 20. Zakona o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju („Narodne novine“, broj 121/22), Agencija za znanost i visoko obrazovanje provela je postupak inicijalne akreditacije studija te je Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku, Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, 21. lipnja 2024. godine izdala Dopusnicu za izvođenje sveučilišnog prijediplomskog studija Logopedija.
 
Povijesni je ovo trenutak za naš Fakultet i osječko Sveučilište. Radujemo se prvoj osječkoj generaciji studenata Logopedije za koju ćemo osigurati upisne kvote u ljetnom roku. Zahvaljujemo svima koji su svojim dobronamjernim angažmanom, savjetima, prijedlozima i sugestijama pomogli kako bismo danas mogli s ponosom reći da je naš Fakultet i naše Sveučilište bogatije za novi studijski program koji je trenutno najtraženiji u Republici Hrvatskoj. To je snaga FOOZOS-a na koju smo beskrajno ponosni.