Rang ljestvica i upute za upis na diplomski studij Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, akademske 2020./21. godine

 

Upisi na PRVU GODINU diplomskog studija Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti provodit će se u nastavnoj zgradi Fakulteta (učionica 22), Cara Hadrijana 10, 31000 Osijek 15. listopada 2020. godine u 14 sati 
 
Na upis je potrebno ponijeti:
 • zaštitna maska za lice
 • kopiju osobne iskaznice
 • dvije fotografije (3 x 4 cm)
 • dokaz o uplati troškova upisa u iznosu od 330,00 kuna i školarine u iznosu od 5500,00 kuna (jednokratna uplata može se uplatiti na jednu uplatnicu)
 • kemijska olovka
 
Podatci za uplatu:
 
PRIMATELJ:                         FAKULTET ZA ODGOJNE I OBRAZOVNE ZNANOSTI,OSIJEK, CARA HADRIJANA 10
IBAN PRIMATELJA:              HR1825000091102044575
MODEL:                                HR67
POZIV NA BROJ PRIMATELJA:   upisati OIB – 82, (npr. 11111111111- 82)
OPIS PLAĆANJA:                TROŠKOVI UPISA I ŠKOLARINE
PLATITELJ:                          upisati ime, prezime i adresu platitelja

 

Molimo jednokratne uplate izvršiti prije upisa na žiro-račun Fakulteta zbog učinkovitijeg provođenja upisnog postupka i manjeg zadržavanja u zatvorenom prostoru zbog trenutne situacije.
 
Plaćanje školarine može se izvršiti u poslovnicama Financijske agencije, Hrvatske pošte, banaka ili putem internet bankarstva. Plaćanje je moguće izvršiti na dan upisa na i Fakultetu Maestro, VISA i MasterCard karticama za korisnike Addiko Bank d.d., Maestro i VISA debitnim karticama za korisnike Privredne banke Zagreb d.d., te Visa Gold (bivša American Express karticama) od 1 - 6 rata. Za korisnike kartica drugih banaka jednokratno.
 
Za sve dodatne obavijesti obratite se Uredu za studente na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 

Obavještavamo sve studente da nastava na izvanrednim studijima započinje 15. listopada 2020. prema rasporedu koji je objavljen na mrežnoj stranici Fakulteta https://www.foozos.hr/studenti/raspored-sati . Nastava će većim dijelom biti realizirana na daljinu preko informatičke platforme Big Blue Button prema rasporedu. Dodatne informacije o načinu organizacije nastave i provođenju epidemioloških mjera svaka će studijska godina dobiti na zajedničku e-adresu.