Tjedan karijera na Filozofskom fakultetu u Osijeku od 27. studenoga do 1. prosinca 2023. godine.

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti poziva sve zainteresirane studente, nastavnike te stručno osoblje našeg fakulteta na Tjedan karijera koji se održava na Filozofskom fakultetu u Osijeku od 27. studenoga do 1. prosinca 2023. godine. Prvo predavanje održat će se u ponedjeljak 27. studenoga 2023. godine u 11 sati u Maloj svečanoj dvorani br. 39 Filozofskog fakulteta u Osijeku. Osim predstavljanja tvrtki i ustanova raznih profila, uključujući i javne ustanove i udruge, taj će Tjedan biti i mjesto održavanja velikog broja radionica i predavanja.
 
S obzirom da su studenti s invaliditetom iznimno važan, ali i ranjivi dio sustava visokog obrazovanja kojemu kao Fakultet posvećujemo posebnu važnost i pomoć pri studiranju, ovim putem želimo biti podrška u još jednom iznimno važnom dijelu njihova života – u njihovim karijerama i mogućnostima koje su im na raspolaganju nakon završetka studija. Gospodin Mario Burek, mag. iur., predstavnik Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom održat će predavanje „Rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom - izazovi, prava i mogućnosti".
 
Molimo da svi zainteresirani potvrde svoj dolazak na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 15. studenoga 2023. godine. 
 
 
Iva Brajnović, mag. oec.
Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti

Centar za karijerni razvoj studenata