Glazbena pedagogija u svjetlu sadašnjih i budućih promjena 6 – Glazba u školi – stanje i perspektive – Zbornik radova sa Šestog međunarodnog simpozija glazbenih pedagoga

Cijena: 84,00 kn
Popust:
Cijena / kg
Opis

Zbornik sa šestog simpozija objavljen je u izdanju Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Svi radovi sa šestog simpozija koji su zadovoljili u recenzentskome postupku nalaze se u ovome zborniku te u časopisu „Život i škola“, vol. 64, br. 2. Radove iz zbornika potpisuju 42 autora. Kao i kod pripreme zbornika s prethodnih simpozija, veliku je  pozornost posvećena kvaliteti radova, što znači da su svi radovi prošli postupak dvostruko slijepe recenzije. Zbornik sadrži  22 rada na hrvatskom i 7 radova  na engleskome jeziku.

Kako bi se čitateljima olakšao odabir radova za čitanje, radovi su razvrstani  u nekoliko tematskih cjelina. To su cjeline pod naslovima: Izazovi glazbenoga obrazovanja, Glazba i glazbeno obrazovanje u osnovnim i srednjim školama, Glazbeno obrazovanje na visokoobrazovnim institucijama, Učenje glazbe u glazbenim školama, Glazbeno obrazovanje odraslih i Glazbeni projekti.

 

Urednik/ci: Svalina, Vesna

Izdavač: Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti

Godina izdanja: 2020.

Broj stranica: 462

ISBN: 978-953-6965-93-9

Košarica

 x 

Košarica je prazna.