Provedene radionice primjene praktičnih vještina za studente u izvannastavnih aktivnostima u suradnji s HZTK od 2. do 5. travnja 2024. u OŠ Frana Krste Frankopana Osijek

U prostorima Osnovne škole Frana Krste Frankopana u Osijeku održane su radionice praktičnih vještina za studente polaznike izbornog kolegija Izvannastavne informatičke i tehničke aktivnosti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u akademskoj 2023./2024. godini.
 
Studentice su kroz radionice vodili iskusni edukatori Hrvatske zajednice tehničke kulture u suradnji s nastavnicima Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti (FOOZOS).
 
Zajednički su tijekom četiri intenzivna dana odradili šest priređenih kreativnih radionica  (Šišmiš, Raketa, Krijesnica, Čestitka, Nakit i Šaralica) što će ujedno poslužiti kao podloga za izradu pripreme nastavnog sata. Studentice su osim toga sudjelovale i u kreiranju novih STEM radionica što će donijeti višestranu korist.
 
Ovim putem zahvaljujemo Antunu Ptičaru, ravnatelju OŠ Frana Krste Frankopana u Osijeku, na pruženoj potpori i suradnji tijekom provođenja radionica. Naša diplomantica Dora Dulemba pomagala je u koordinaciji i organizaciji provođenja radionica.
 
HZTK tim:
Hrvoje Vrhovski, Bojan Floriani i Tomislav
FOOZOS tim:
Vjekoslav Galzina, Damir Tomić i diplomantica Dora Dulemba