U okviru aktivnosti Centra za karijerni razvoj studenata, studenti 3. godine učiteljskog studija 13. prosinca 2022. godine posjetili su Waldorfsku školu u Osijeku. Ravnatelj škole Srđan Ferenčak i naša alumni učiteljica Dora Šalić održali su interaktivno predavanja pod nazivom Temeljna načela waldorfske pedagogije.

 

Martina Nikolić, magistra psihologije iz Centra za nestalu i zlostavljanu djecu Osijek na poziv Centra za karijerni razvoj studenata 14. prosinca 2022. godine predstavila je volonterske programe te projekte i aktivnosti u koje se mogu uključiti svi zainteresirani studenti učiteljskog, ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te studija edukacijske rehabilitacije.

  • a
  • db

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu predstavit će rad svoje organizacije na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u srijedu 14. prosinca 2022. u 15.30 sati u učionici broj 34. Studentima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, učiteljskog studija te studija edukacijske rehabilitacije bit će prezentirani volonterski programi te projekti i ostale aktivnosti u kojima mogu individualno ili grupno raditi s djecom u riziku i problemima u ponašanju.

U organizaciji Centra za karijerni razvoj studenata na poziv Ksenije Benčine, više lektorice za engleski jezik, učiteljice i alumni Dušana Marić i Helena Barić održale su predavanje putem Zoom-a studentima 1. godine učiteljskog studija. Tijekom predavanja Different career paths opisale su svoja iskustva sa sudjelovanjem u programima Erasmus + i Work and Travel te stručnu praksu i rad u međunarodnim školama u Švedskoj i Španjolskoj.

 

Bivše studentice našeg Fakulteta, Ivana Jelaš i Jelena Čaić, odgojiteljice i Montessori pedagoginje, održale su predavanje i radionicu naziva Montessori program u dječjem vrtiću – uvod u rad s Montessori didaktičkim materijalom. Predavanje i radionica održani  su 5. studenoga 2022., a bili su namijenjeni studentima Izvanrednog sveučilišnog diplomskog studija Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u okviru aktivnosti Centra za karijerni razvoj studenata.

Dragi naši studenti,
 
u sklopu Karijernog korza, koji će se održati 11. svibnja 2022., pružamo vam mogućnost za kratki razgovor s poslodavcima (speed-dating). Koncept speed datinga podrazumijeva kratki razgovor između studenta i poslodavca u ukupnom trajanju 8 minuta. Iskoristite prigodu za novo iskustvo intervjuiranja, prijavite se za kratki razgovor, pripremite svoje životopise i dođite u zakazano vrijeme u Studentski dom (prostor dnevnog boravka na 1. katu). Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta, najkasnije do 5. svibnja u 18 sati, a o točnom terminu bit ćete obaviješteni e-mailom).
 

Dobro nam došli!

Centar za karijerni razvoj studenata